Våra tjänster

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning på alla våra tjänster så att du ska känna att du gör ett tryggt val innan du bestämmer dig.
1506058994 6896

Byggnadsplåtslageri & takarbeten

Vår specialitet är bandtäckning, skivtäckning och profilerad plåt av koppar, stålplåt och aluminium som vi utför på både tak och fasader, stort som smått. Vi gör även andra former av plåtarbeten såsom hängrännor och stuprör, men också lister, bleck och beslag utefter dina behov och förutsättningar. De vanligaste fabrikaten vi använder är Plannja, Ruukki och Prefa.
Läs mer

Takmålning

Att byta tak kan ibland vara ett dyrt och tråkigt att göra. När vi gör takmålning sandblästrar vi plåttaket sedan sprutmålar och handmålar vi taket. Detta för att förlänga takets livslängd så länge som möjligt för att du ska slippa byta tak för ofta. Det vanligaste fabrikatet vi använder är Tikkurila, Abratex, Pentur. Ni kan genom att hålla på namnet komma en på en länk för att läsa mer om deras kvalitet.
Läs mer
1465886555.5985
1260458038 78

Byggnationer

Vi gör byggnationer av kontors-, lager- och industrihallar. Kundanpassade lokaler som byggs av sandwichelement eller plåt och stål. De vanligaste fabrikaten vi använder är Ruukki, Plannja. Ni kan genom att hålla på namnet komma en på en länk för att läsa mer om deras kvalitet.
Läs mer